Tomaž Škvarč Lisjak delal na Dvorcu Zemono

Vir: Lea
19. 12. 2013

Vsi tekmovalci v šovu Gostilna išče šefa so priznavali Tomažu veliko prednost in ogromno kuharsko znanje, kar ni nič čudnega, saj je pred vstopom delal v eni izmed najboljših restavracij v Sloveniji.

Tomaž je namreč kuhal na Dvorcu Zemono v Vipavi.

Tam je bil zaposlen približno dve leti, razšli pa so se povsem sporazumno brez vsakršnih zamer.

Njegov nekdanji šef Tomaž Kavčič pove o Tomažu le vse najboljše.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri