Tomaž Škvarč Lisjak: Ima novo službo!

Tomaž zdaj 
kuha v eni 
izmed 
vrhunskih 
ljubljanskih 
restavracij.  (foto: Goran Antley, N. Divja) Goran Antley, N. Divja
Vir: Story
16. 11. 2015

Naš zvesti bralec nam je na že znani e-naslov nova@adriamedia.si poslal naslednje obvestilo: "Slavnega kuharja Tomaža na Marku ni več! Restavracija tam ne deluje več!" in priložil fotografije.

Restavracija je pospravljena in nedelujoča.
Prazna terasa sameva.
Urnik je prečrtan.
Z Anito sta se razšla, ločitev pa je potekala brez pretiranega blatenja v javnosti.

Kaj se je zgodilo z restavracijo s čudovitim razgledom, smo želeli povprašati tudi predlanskega zmagovalca šova Gostilna išče šefa, Tomaža. Nedavno ločeni gostinec se na klice ni odzval, telefon je zvonil v prazno. Za njim je nič kaj prijetna ločitev, ki pa jo je poskušal kar se da mirno rešiti, tudi stran od javnosti in pranja umazanega perila.

Znano je, da mu je nekoč v restavraciji pomagala tudi žena Anita, a po razhodu mu ni več. Kot nam je uspelo izvedeti, pa se je Tomaž o zaključku zgodbe z restavracijo Mark odločal že nekaj časa. Bolj kot vodenja restavracije in birokracije si je namreč želel le kuhanja in vrhunskih kulinaričnih ustvarjanj v kuhinji. Očitno se je po temeljitem razmisleku vendarle odločil za nov korak v svojem življenju, saj smo še izvedeli, da zdaj kuha v eni izmed vrhunskih ljubljanskih restavracij.

NINA KEDER

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Nova 46/2015

Nova 46/2015, od 09. 11. 2015