Veliki zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa, Tomaž Škvarč Lisjak, v teh pomladnih dneh ne počiva.
Poleg številnih obveznostih z odprtjem nove gostilne v Šempetru na Marku ter trenutnega iskanja delovnega kadra v gostilni je najbolj prepoznaven kuhar v Sloveniji zelo iskan tudi za številne dogodke po državi.
Ujeli smo ga v Portorožu, kjer je imel v kongresnem centru Portus hotelske verige LifeClass, Hotela Slovenija na 16. Festivalu Malvazija kulinarično delavnico Organizirani kaos.
Vrhunski kuhar je ponovno dokazal, da je pri pripravi hitrih glavnih jedi res neverjeten mojster, saj mu domišljija in kreativna ustvarjalnost delujeta sto na uro.
Obiskovalce delavnice je Tomaž navdušil kar s štirimi nadvse okusnimi kulinaričnimi mojstrovinami, za katere je prejel huronski aplavz občinstva.
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču