Tomi Meglič: N a vaji s sinčkom Zakom

Vir: Lea
2. 6. 2011

Težko pričakovani glasbeni spektakel priljubljene skupine Siddharta je že skoraj pred vrati, zato ne preseneča, da se fantje veliko zadržujejo na stožiškem stadionu, kjer smo jih pred kratkim ujeli na vaji.

Pevcu skupine Tomiju Megliču sta se tokrat na rokerski vaji pridružila tudi izbranka Manca Simčič in njun sinček Zak

Čeprav Tomi velja za velikega rokerja po duši, pa se je na vaji na stadionu Stožice izkazal tudi kot razneženi očka. Velik del vaj je preživel v družbi sinčka Zaka, ki se je, kot kaže, vrgel po očetu, saj se je skupini Siddharta pridružil na odru in se malce ‘poigral’ z napravami na odru.

“Sinček je bil tako ljubek in ves čas je občudujoče spremljal svojega očka Tomija. Tudi ko je bil na odru skupaj s Siddharto, je ves čas pridno spremljal nastop,” je povedala ena od udeleženk vaje, ki se je raznežila ob pogledu na očka Tomija z družino. In kot kaže, se mali Zak že zdaj zanima za glasbo. Če se bo odločil, da bo šel po očetovih stopinjah, nedvomno tudi njega čakajo številne oboževalke.

Fante skupine Siddharta čaka še nekaj vaj pred velikim spektaklom v Stožicah, kjer bodo s svojim minulim ter najnovejšim delom nastopili 18. junija in se s tem zapisali v zgodovino kot prva slovenska skupina, ki bo nastopila na stadionu v Stožicah.