Tomi Meglič obril Klemna Slakonjo!

Tudi Tomi je vzdihoval. Komaj čakamo, da ju vidimo na posnetku! (foto: Robert Trobec) Robert Trobec
Vir: Story
29. 3. 2013

Voditelj oddaje Zadetek v petek Klemen Slakonja se zadnje dneve naokoli sprehaja - pobrit! Mi razkrivamo razlog njegove stilske preobrazbe. Za to je 'kriv' nihče drug kot pevec Siddharte Tomi Meglič!

Klemen Slakonja se je do zdaj v svojih oddajah Zadetek v petek, ki so vsak petek na TV3 Medias, izkazal za vsestransko nadarjenega, navihanega, provokativnega, a verjetno bo oddaja, ki bo na programu 5. aprila, vsem jemala dih!

V njej bo nastopil najbolj priljubljeni slovenski bend Siddharta, ki je trenutno na evropski turneji po Nemčiji, Poljski, v Budimpešti in Zagrebu, zaradi Klemna pa so člani skupine odpotovali tudi v okolico Beograda, kjer so posneli oddajo, zaradi katere si bodo oboževalke Klemna Slakonje in Tomija Megliča od adrenalina in živčnosti grizle nohte!

"Vse, kar sva počela na odru, je bilo prijetno - tudi britje Klemnove glave."

Tako napetega dogajanja na odru ni ponudila še nobena slovenska oddaja, a Klemen dokazuje, da ni tak kot drugi. Res ne, Klemen si upa še dlje! Klemen se upa prepustiti spretnim rokam Tomija Megliča, pa čeprav se Tomi ne brije sam. On hodi na frizur'co k Janiju Maliju, izkušenemu frizerju, a mu očitno Klemen dovolj zaupa, da se je usedel na stol in dobil frizersko pregrinjalo, Tomi pa strojček za britje! Priljubljenega glasbenika smo ujeli ravno sredi koncertne turneje na Poljskem, ta pa nam je z veseljem zaupal:

"Vse, kar sva počela na odru, je bilo prijetno - tudi britje Klemnove glave. (smeh) Je pa res, da je bila kar napetost v zraku, ker ni bilo možnosti ponovitve. Ko enkrat zabriješ, ni več poti nazaj. Sem pa zadovoljen, da je uspelo, ker sem imel dobro mašinco. Šlo je zelo hitro in brez mučenja," se je pohvalil Tomi - in to upravičeno. Tomi ima namreč res različne frizure, ki so rezultat trenutnega dnevnega navdiha, a za njih poskrbi frizerski mojster Jani Mali, ne pa sam.

"Vsakič si zaželim malo drugačne frizure, odvisno od razpoloženja tistega dne. Včasih po sredini, včasih samo na pol glave, ampak vedno zgolj za zabavo," pravi Tomi, ki je Klemna pobril samo po pol glave. " Da ga tako pobrijem, je želel Klemen sam, to pa zato, ker imam trenutno takšno frizuro tudi jaz," je še povedal Tomi.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 14/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 14/2013

Story Story 14/2013, od 27. 03. 2013