Tomi Meglič: V objemu nove ljubezni?!

Tomi in Tara Zupančič sta se razšla konec minulega leta po treh letih zveze. Medtem ko naj bi bla Tara še samska in se je popolnoma posvetila vlogi voditeljice resničnostnega šova Zvezde plešejo, Tomi 
prav nič ne sameva. (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
Vir: Nova
18. 3. 2019

Pevec ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin Siddharta, roker po duši, Tomi Meglič med pripadnicami nežnejšega spola velja za enega najlepših in želenih pevcev na naši medijski sceni.

Tako številna dekleta kar niso mogla verjeti, da se je konec minulega leta po treh letih vroče ljubezni razšel s postavno in nadvse simpatično televizijsko voditeljico Taro Zupančič. Vzroka njunega razhoda ne Tara ne Tomi nikoli nista delila z javnostjo. A letošnja sončna pomlad je pred dnevi že postregla z novo vročo medijsko zgodbo, saj smo vseslovensko priljubljenega pevca v nedeljskem popoldnevu ujeli na slovenski obali, natančneje v Kopru.

Seveda ne samega, ampak v objemu nove ljubezni, postavne ženske, ki svoje naklonjenosti do Tomija ni skrivala. Pod določenim zornim kotom nas je prav neverjetno spominjala na Taro. Prav lepo je bilo videti, kako si je par vzel nedeljski dan zase ter se po krajšem sproščenem sprehodu odpravil na pijačo v priljubljeno koprsko čajnico Vanilla.

Ni kaj, zima se vidno poslavlja in sončna pomlad že veselo trka na vrata ter kot po tekočem traku prinaša dokazna gradiva, da ni zgolj narava tista, ki v teh dneh dobiva novo cvetočo romantično podobo, ampak je več kot očitno, da je to že leta obdobje, ko zacvetijo tudi nove, sveže medijske ljubezni.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: N. Divja, Goran Antley