Tomy Mihičinac: Končno v zvezi

Tomy Mihičinac (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
4. 11. 2014

Športnik in akrobatski kaskader Tomy Mihičinac, ki je znan po svojih vragolijah, si je moral vzeti počitek. A ne za dolgo. Pri enem izmed svojih urjenj si je namreč poškodoval mišico, kar ga je prisililo v delno mirovanje.

''Poškodoval sem si biceps (natrgal mišice z razpoko 3,5 cm), zaradi česar bi moral šest tednov mirovati. A sem si prilagodil treninge tako, da sem nekako le ostal v pogonu,'' pove Tomy.

''Upam, da ta bolečina čim prej mine in da bom lahko treniral tako, kot si želim.'' Medtem pa je njegovo pozornost okradlo novo dekle. No, Tomy nam je sicer zaupal, da se je ljubezen razvila iz dobrega prijateljstva.

''Najprej se je govorilo, da sva skupaj, a sva bila samo dobra prijatelja. Seveda pa se je s časom razvilo nekaj veliko lepšega.''

Tomi je tako že nekaj časa oddan Valentini Aleksič, ki je prav tako športnica.

''Valentina kot miss fitness na evropskih tekmovanjih pobira sama odličja. Ob vseh lastnostih naju še posebej združuje šport. Medsebojno se podpirava in razumeva. Vesel sem, da se mi je končno zgodilo nekaj lepega, čeprav sem se vedno izogibal resnim zvezam,'' še doda Tomy.

Priporočamo