Tomy Mihičinac je raziskoval lepote Slovenije

Vir: Lea
10. 10. 2013

Akrobatski kaskader Tomy Mihičinac se je s svojimi gosti, ki jih je imel iz Hrvaške, odpravil raziskovati Slovenijo. Na svoji poti je ugotovil, da ima naša dežela veliko lepih kotičkov, ki jih preprosto ne smemo zanemarjati.

"Slovenija je čudovita dežela s pisanimi lepotami, ki se jih premalo zavedamo in jih poznamo. Ko me je obiskal bratranec s svojimi prijatelji, sem se odločil, da jim približam del čudovite pokrajine.

Peljal sem jih na Bled, na Novo Štifto in Bloško jezero. Sploh Nova Štifta, ki slovi po znameniti baročni romarski cerkvi Vnebovzetja Device Marije, pritege številne obiskovalce. Posebnosti tega kraja pa sta tudi dve veliki lipi, visoki približno 25 metrov in stari okoli 370 let. V krošnji lipe je lesena uta, do katere vodi 30 stopnic. Resnično fascinantna.

Moji gostje so bili izjemno navdušeni tudi nad Bledom in Ljubljanskim gradom. Zvečer pa so me pospremili še na trening pole dancea, saj se pripravljam na državno tekmovanje, ki bo potekalo na Hrvaškem," je še povedal Tomy.

Priporočamo