Trač, ki ga je napisal pokojni Gašper Tič, navdušuje množice

19. 3. 2018
Deli
Trač, ki ga je napisal pokojni Gašper Tič, navdušuje množice (foto: Primož Predalič, Sašo Radej)
Primož Predalič, Sašo Radej

Gledališka igralka Tanja Ribič kar žari od ponosa, kako tudi ne bi, ko pa je bila predstava Trač izbrana za najboljšo komedijo leta. Za vse pa je "kriv" pokojni Gašper Tič.

Mnogo hrupa za nič je ena izmed najslavnejših Shakespearovih komedij. V bolj sodobno in muzikalno opravo sta jo odela zdaj že pokojni komedijski libretist Gašper Tič in skladatelj Davor Herceg. Eno glavnih vlog v komediji Trač ima tudi izjemna Tanja Ribič, ki ne skriva ponosa nad uspehom, ki ga trenutno žanje s priljubljeno predstavo.

"Naš mjuzikel Trač, ki ga je na pisal Gašper Tič, je bil izbran za najboljšo komedijo leta! Tako po mnenju občinstva, kot po izboru strokovne žirije! Temu se reče kvalitetna, necenena umetnost za ljudi! Zelo sem ponosna, saj vidim, kako radostni ljudje odhajajo iz dvorane," je na Facebook profilu zapisala Tanja Ribič.

Tanja ima v teh dneh veliko razlogov za srečo. Njena prvorojenka Zala te dni v New Yorku ustvarja svojo prvo predstavo, za katero je sama napisala besedilo. Ponosna Tanja pa bo premiero svoje Zale spremljala iz prve vrste.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan