Trači z izbora Miss Slovenije

Trači z izbora Miss Slovenije (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
25. 9. 2017

Prireditve so se udeležili tudi znani Slovenci. Preverite, kaj so nam zaupali.

Sašo Gačnik s skladbo Najin sin

Sašo Gačnik, ki ga poznamo tudi pod umetniškim imenom Svarogov, je v zgodbo Miss Slovenije vpet že kar nekaj časa, saj je partner glavne organizatorke Jelke Verk. Letos je skrbel predvsem za glasbeni del, na samem dogodku pa se je predstavil tudi s skladbo Najin sin. "Skladba je izšla konec maja, tako v slovenskem kot ruskem jeziku in v obeh državah so jo odlično sprejeli." Pravi, da so videospot za glasbo snemali kar pet mesecev, zato se je zamaknil tudi izid nove plošče. "Nova plošča bi že morala iziti, ampak se je vse skupaj zavleklo zaradi snemanja videsopota. Bomo pa počasi pripravili tako nov singl kot tudi novo ploščo, tako v ruščini kot v slovenščini."

Zlatko - Kompromisi so pomembni

Zlatko je na letošnjem izboru za miss Slovenije nastopil s skladbo Sreča in pogum, za katero pravi, da se v njej lahko najdejo vse kandidatke za miss ob enem pa tudi vsi mladi. "Ni vse samo v neki kvazi zunanji lepoti, pomembne so tudi druge vrednote, ki so jih tudi letos uspešno izpostavili." Ravnokar je zaključil tudi snemanjem videspota za pesem Kompromis, ki je prav tako povezan z dekleti. "Vsaka zveza mora sprejemati kompromise iz obeh strani, če si želimo ostati s svojim partnerjem, kar smo želeli tudi izpostaviti z novo pesmijo in tudi videospotom." Video je zelo zanimiv, saj so v njem izpostavili dekleta in to, da je manekenstvo profesionalno delo, ki zahteva veliko truda, potrpežljivosti in energije.

Sabina Mali zadovoljna

Nekdanja miss Hawaiian Tropic Sabina Mali je povedala, da je z miss Slovenije zelo zadovoljna, saj se ji zdi pozitivna in izžareva notranjo lepoto. "Sama sem bila pred leti v podobni vlogi, tako da ji želim predvsem, da krono izkoristi v najbolj pozitivnem smislu." Pravi, da so jo kandidatke najbolj prevzele, ko so osvojile naš najvišji vrh. "Priprave na takšen izbor niso preproste, je veliko garanja in dokazovanja. Je pa zame vsaka zmagovalka."