Trači z Novine zabave ob njenem 15. rojstnem dnevu

Trači z Novine zabave ob njenem 15. rojstnem dnevu (foto: Igor Zaplatil, Aleksandra Saša Prelesnik) Igor Zaplatil, Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Nova
10. 4. 2017

Kaj so počeli znani in slavni na zabavi ob Novini 15-letnici? Bili so sproščeni in družabni, delček tega pa smo ujeli v objektiv.

Jan Plestenjak: Gospod Popularnost

Glasbenik Jan Plestenjak je bil eden izmed najbolj obleganih moških na Novini zabavi. Medtem ko si je že ob prihodu našel miren kotiček in skorajda ves večer sedel na svojem mestu, so se ob njem ves čas menjavala različna dekleta. Tako se mu je za nekaj časa pridružila strokovnjakinja za javno nastopanje Andreja Jernejčič, nato pevka Špela Grošelj, s postavnim glasbenikom pa je poklepetala Nika Zorjan, pozneje še Erika Smolak, ki je bila nekdaj Janova inštruktorica vožnje na motorju in sta ta večer lahko obudila spomine tudi na to obdobje.

Sandra Klemm: Imela je najvišji razporek

Sandra Klemm

S svojim hitom iz 90. let je navdušila tudi pevka Sandra Klemm oziroma Sendi. Na zabavo je prišla s svojim soprogom Adamom, priznanim glasbenikom, s katerim se gibljeta v džezovskih vodah, a ju je ta večer prav tako pritegnil in sta preživela sproščujočo noč. Je pa Sendi navdušila tudi z obleko, ki jo je zagotovo krasil najvišji razporek tega večera.

Nika Zorjan: Nora na tetovaže

Nika Zorjan

Simpatična pevka Nika Zorjan za nič na svetu ne bi zamudila Novine zabave, na kateri je nastopila tudi skupina Bepop, saj je mlada glasbenica ogromna ljubiteljica nekdaj nadvse priljubljene pop skupine. Tokrat je prišla v družbi prijatelja, ki skrbi za njene videospote, medtem ko je njen dragi ostal doma. Nika je z veseljem pokazala tudi svoje tetovaže, na katere je še kako ponosna. Kot je priznala, zelo zaupa svojemu mojstru tetovaž, zato že razmišlja o naslednji.

Bepop: Družinska zabava

Člani skupine Bepop, ki je ekskluzivno nastopila ob 15-letnici revije Nova, so sicer vse od konca glasbene kariere pogosto v stiku, saj so vsa ta skupna leta obrodila tudi prijetne prijateljske vezi. Tokrat so jih na zabavi spremljale tudi njihove boljše polovice, ki so iz VIP-lože spremljale nastope svojih najdražjih na odru in veselo poplesavale v ritmu vedno popularnih pesmi. 

Babilon: Videospot s fotografinjo

Babilon

Ko je še delovala skupina Babilon, so posneli tudi nešteto videospotov. Za videospot pesmi Nikoli več je bila kot glavna akterka v vlogi narkomanke predvidena lepa fotografinja Aleksandra Saša Prelesnik, ki je imela na račun svoje lepote tudi številne oboževalce. No, babilonci so se lahko le obrisali pod nosom, saj je imela Saša strogega očeta, policista, ki pa svoji hčerki tega ni pustil.

Jože Potrebuješ: Zabaval se je skupaj s hčerko

Jože Potrebuješ

 'Glava čukov' Jože Potrebuješ se je zabave udeležil v družbi svojih dveh deklet, žene Andreje in hčerke Petre. Ker pa hčerka sprva ni bila na listi povabljencev, le njena starša, smo v Cirkus spravili skozi še Petro, ki je velika oboževalka skupine Bepop. Vsi trije so se z velikim veseljem zazibali v ritmih glasbe izpred 15 let.

Frenk Nova: V družbi oboževalk

Veliko pozornosti je požel tudi Frenk, ki je s svojim glasom in stasom privabil tudi številne mlajše oboževalke. Kot je bilo soditi po izrazu na njegovem obrazu, mu je to seveda nadvse godilo, zato si je vzel čas in se s številnimi tudi fotografiral.

Milan Gačanovič: Kritično oko nikoli ne počiva

Modni strokovnjak pač ne more iz svoje kože. Na zabavi je ves čas razmišljal, kako bi komu spremenil imidž in stajling, ter kaj bi bilo bolj primerno zanj. Kritično oko, pač.