Trači z Viktorjev: Zakonca Peterka zaljubljenost le igrala?

Vir: Govori.se
18. 3. 2013

Preberite nekaj žgečkljivih podrobnosti z včerajšnje rdeče preproge...

Navidezna zaljubljenost?

Čeprav sta v Cankarjev dom Renata in Primož Peterka prišla skupaj, se sprva nista sprehodila po rdeči preprogi, temveč sta odhitela naravnost do garderobe. Za fotografe sta se sicer objela in pozirala, v trenutku ko nista bila v središču pozornosti, pa sta hodila vsak zase, na njunih obrazih pa nasmeška nismo opazili.

Prišel navijati za Modrijane

Na prireditev je Jernej Tozon, pevec skupine Čuki, prišel brez spremljevalke, v družbi ostalih članov skupine. Ker je bil njegov obraz zagorel, smo ga seveda povprašali, če je preživel dopust na kakšnem tropskem otoku. Škofjeločan  se je le nasmejal in nam zaupal, da je dan prej izkoristil sonce in kar nekaj ur preživel na Ljubljanici v svojem rumenem kajaku. Po prireditvi pa se ni udeležil zabave, temveč odhitel na rojstni dan svoje prijateljice.

Zvest svoji 'fantovski' modi

Omar Naber je zagotovo izstopal med moškimi, ki so se po rdeči preprogi sprehodili v elegantnih oblekah, saj je ostal zvest svojim 'skejterskim' hlačam, supergam in rock pričeski. Z zapriseženim rokerjem smo se seveda malce pošalili, češ da bi se lahko oblekel primerno svojim 31 letom letom, Omar pa kljub temu v svojem srcu ostala mlad fant.

Ona nosi hlace

Manekenka Iryna Osypenko Nemec je prišla v spremstvu svojega postavnega moža Matjaža,ki pa ga je zaradi intervjujev ob rdeči preprogi kar malce postavila na stranski tir, s čimer pa se ni obremenjeval. Ko smo par prosili za skupno fotografijo, nam je Matjaž v šali odvrnil, naj to raje vprašamo njegovo drago, saj je ona šefica.

Celotno fotogalerijo z rdeče preproge, več kot 100 fotografij, si lahko ogledate TUKAJ.

Bala se je, da je obleka prekratka

Radijska voditeljica se je z družbo pogovarjala o tem, kako je sprva mislila, da je obleka iz perja, ki si jo je izbrala za na Viktorje prekratka. Nekaj dni pred prireditvijo je frantično iskala perje ali blago, s katerim bi lahko krilo podaljšala. Na koncu jo je prepričala prodajalka, ki ji je tovrstni popravek odsvetovala.

Trkaj-točaj!

Reper je bil cel večer prešerne volje. Prireditve si ni ogledal v dvorani, raje se je odločil čas preživeti v družbi ožjih prijateljev, s katerimi so nazdravljali še preden se je začela zabava po podelitvi nagrad. Kasneje smo ga opazili na plesišču, kjer je vztrajno brusil svoje "superge". Opazili smo, da je imel v rokah kar celo steklenico viskija, ki ga je prijazno delil z vsakim, ki mu je prišel naproti.

Razkazovala je stegna

Pevka Neisha je bila izredno dobre volje in s prijateljico, pevko Alyo, sta se veliko pogovarjali o oblekah. Delili sta si komplimente in Neisha je kar nekajkrat omenila, kako vesela je, da je na prireditev prišla v inovativnih hlačah. Takoimenovane "Aladinke" si je nekajkrat celo razprla in nazorno prikazala, da imajo ob strani velik razporek, ki razkriva njena stegna.

Pred leti sta se zgrešila

Zaljubljen par Polona Kasal in Luka Špik sta se nasmejala na svoj račun, saj sta poskušala ugotoviti če sta se tedaj ko sta začela obiskovati Viktorje, že poznala. Prišla sta do zaključka, da sta bila na isti zabavi, vendar sta se popolnoma zgrešila. Takrat najbrž še ni bil njun čas.

Rokerji na kupu

Velika večina povabljencev se je zadrževala zunaj, kjer so kramljali in kadili. Najbolj zanimiva in glasba je bila druščina, v kateri so bili sami rokerji: Sergej Pobegajlo, Omar Naber, Buco in Goran Breščanski.

Prišel je z luknjo v hlačah

Stari roker Janez Benčina Benč je na ves glas razlagal, da je njegova moška obleka na dvojno zapenjanje stara že celo večnost. Prijatelji so se na glas smejali ko je izjavil, da jo je nazadnje nosil za birmo. Potožil je, da mora skrivati desno hlačnico, ker je v njej že velika luknja, zaradi katere mu je bilo malo nerodno.