Transdiva gre v Kmetijo!

Vir: Nova
21. 7. 2009

Trenutno najbolj vroča slovenska skrivnost so nedvomno imena znanih obrazov, ki se bodo odpravili v resničnostni šov Kmetija slavnih. Po nekaj imenih, ki smo jih v Novi razkrili prvi, med njimi tudi voditeljico Anjo K. Tomažin, je iz zaupnih virov do nas prišlo še eno ime. V Kmetijo slavnih odhaja tudi razvpita transdiva Salome.

Plavolasa Hrvatica, ki je pred meseci dokončno postala ženska v pravem pomenu besede, je menda kar dolgo razmišljala, ali bi sprejela povabilo producentov resničnostnega šova. Na koncu pa je le sprejela, verjetno tudi zaradi lepega honorarja.

Salome je že priznala, da se zaradi pojavljanja na televiziji ne kopa v denarju, zato bi ji ta še kako prav prišel. Transseksualko smo že lahko gledali v hrvaškem Celebrity Big Brotherju, kjer je bila najbolj priljubljena, zato verjamemo, da so slovenski producenti Kmetije naredili vse, da bi na kmete prišla ženska brez dlake na jeziku, ki bo vsekakor poskrbela za dobro gledanost oddaje.

Komaj čakamo, da bomo gledali zabavno druščino, med katero bo poleg Fredija Milerja tudi pornozvezda LaToya, igralec Miha Alujevič in razvpiti Artur Štern ter transdiva s prepoznavnim smehom.

Zoja Ahlin