Tretji sin Mirana Rudana letos med prvošolčki!

Tretji sin Mirana Rudana letos med prvošolčki! (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
18. 9. 2018

Glasbenik Miran Rudan, ki je danes oče treh sinov – Luke, Nina in Nika – se prvega šolskega dne ne spominja najboljše, saj je tega, kot pravi, že nekaj let. Spomni se le tega, da ga je v šolo spremljala mama. 

"Takrat me je bilo, verjetno kot vsakega drugega prvošolčka, strah, saj nisem vedel, kaj pričakovati in ali bo res tako, kot so nas včasih strašili, če smo bili kdaj poredni: "Saj boš videl, kako bo, ko boš šel v šolo, takrat ne boš več imel časa za igranje, takrat se boš mogel veliko učiti ... Ob vstopu v šolo mi je ostalo najbolj v spominu, ko so nas razvrstili v razrede, posedli v šolske klopi in smo spoznali razredničarko, ki na srečo ni bila tako stroga kot nekateri drugi učitelji. Dobil sem tudi veliko novih prijateljev, nekaj pa je bilo prijateljev že iz vrtca," nam je zaupal Miran Rudan, ki pa ima veliko bolj v spominu prvi šolski dan prvega sina Luke in drugega sina Nina.

"Pri njiju sem seveda gledal iz drugega zornega kota, kot takrat, ko sem sam prvič prestopil šolski prag. Vsakič pa se mi je utrnila solzica, saj je to vseeno velik korak za otroka, ki mu je skoraj vse novo in ki ne ve točno, kaj pričakovati. Tudi letos bom v podobni situaciji, saj gre v 1. razred moj tretji sin Niko," je še povedal priljubljeni pevec.

Besedilo: A.M./R.M. // Fotografija: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri