Tri generacije - tri lepotice: Lorella Flego je pokazala svojo mamo in hčerko, prizor, ki ga ne gre zamuditi

9. 12. 2020
Deli
Tri generacije - tri lepotice: Lorella Flego je pokazala svojo mamo in hčerko, prizor, ki ga ne gre zamuditi (foto: Zen)
Zen

Zdaj je jasno, po kom je modna poznavalka in voditeljica Lorella Flego podedovala svojo nesporno lepoto in eleganco.

To nam je postalo jasno v trenutku, ko smo zagledali njeno mamo. Gospa je nadvse mladostna in elegantna, jasno pa je tudi, da je Lorelli velika vzornica. Na sliki, ki jo je Lorella objavila na svojem Instagram profilu, je v družbi mame Isabelle in hčerkice Sofie, vse tri pa so - čeprav pripadnice različnih generacij - prava paša za oči.

"Tri generacije moči, ljubezni, umirjenosti," je zapisala Lorella, njeni sledilci pa so se takoj raznežili. Marsikdo ji je dal vedeti, da mu je ta čudoviti prizor pravi navdih. Oglasila se je tudi njena prijateljica Ana Tavčar Pirkovič, ki je zapisala, da so res prisrčne in nežne.

Na svoji spletni strani je Lorella že pred časom o svoji mami zapisala: "Občudujem tvojo moč in pogum, pa tudi tvojo trmo, ki me včasih prav spravlja ob živce, ampak takšna si, borka s svojimi principi, in ženska, ki mi je vedno znala pokazati pot." S takim človekom ob strani je tudi kakšen izziv, ki ga življenje postavi pred nas, lažje rešljiv, česar se Lorella dobro zaveda in mami vrača vso ljubezen in pozornost, ki ju je bila sama deležna od nje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel