Triumfalni začetek za Ano Dežman; komentatorji vihali nosove nad žirijo

V prvi oddaji je slavila Ana Dežman, ki se je prelevila v Aretho Franklin. (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
23. 9. 2019

Za nami je prva oddaja pete sezone šova Znan obraz ima svoj glas. Nastopajoči so gledalce POP TV prevzeli z vrhunskimi preobrazbami, žirija, nastopajoči in gledalci pa so s svojimi oddanimi glasovi z zmago okronali kraljico večera, Ano Dežman (hčerko Elde Viler), ki je vrhunsko imitirala Aretho Franklin in prav vse navdušila s pesmijo Think.

Alex Volasko se je prelevil v evrovizijsko predstavnico Verko Serduchkovo.
David Amaro je nastopil kot legendarni Fred Astaire.
Vrhunska Eva Boto kot Jenny Lind s skladbo Never enough.
Maja Oderlap je nastopila kot superbabica Neda Ukraden.
Matic Supovec v divji preobleki AC/DC.
Petra Zore je bila izrezana Nuša Derenda.
Srđan Milovanović se je vživel v vlogo legende, Miša Kovača.
Hčerka Elde Viler, Ana Dežman, se je prelevila v Aretho Franklin.
Novopečena žirija (Lea Sirk, Marko Miladinović in Lara Komar) v družbi gostujoče žirantke Nuše Derenda.

A če so na eni strani znani obrazi navduševali s svojimi prvimi preozbrazbami, pa so predvsem na spletu še kako vihali nosove različni manj znani komentatorji, ki niso bili najbolj zadovoljni z novo 'žirantsko mafijo', ki jo v tej sezoni sestavljajo novi obrazi, in sicer igralka Lara Komar, pevka Lea Sirk ter igralec in medijski ustvarjalec Marko Miladinović, nekatere pa je celo zmotil voditelj Denis Avdić, češ, da se je izpel. A vsi vemo, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, tako da so bo to umirilo ter da se bodo tudi tisti, ki so nergali med prvo oddajo, zagotovo navadili na nove žirante.