Trojno praznovanje modne oblikovalke Eve Breznikar

30. 12. 2018 | Vir: Lady
Deli
Trojno praznovanje modne oblikovalke Eve Breznikar (foto: Matjash Fartek)
Matjash Fartek

Oblikovalka Eva Breznikar, ki deluje pod umetniškim imenom Evil Eve, je združila tri stvari: pripravila je zabavo ob 4. rojstnem dnevu rokodelskega butika, predstavila novo sodelovanje z Lashbox LA Slovenija in zanje izdelala ekskluzivno linijo damskih večernih torbic ter presenetila še masterchefa Darka Klemna.

Po tem, ko je oblikovalka Evil Eve prepričala svetovne rokerske velikane Guns N' Roses, za katere je izdelala unikatne usnjene pasove za kitare, se zdaj njenemu ‘EvilKlanu’, kot mu sama pravi, pridružuje tudi vse več domačih imen, za katere še posebej rada ustvarja. Tako je pred kratkim izdelala poseben unikaten usnjen predpasnik za zmagovalca šova MasterChef Darka Klemna, ki si je že dolgo želel prav tak kos, izdelan posebej zanj. Prejel pa ga ni na običajen način, ampak kot popolno presenečenje na zabavi ob praznovanju 4. rojstnega dneva butika EvilEve, ki ga je Eva organizirala v Kristalni palači, v na novo odprtem salonu Lashbox LA Slovenija.

Prav zanje je namreč izdelala in ta večer tudi uradno predstavila ekskluzivno kolekcijo damskih večernih torbic. Zato je bil večer namenjen dvojnemu praznovanju ter presenečenju za Darka. Darko naj bi na dogodku namreč poskrbel za dobro kulinariko, ni pa vedel, da bo na koncu večera tudi sam ‒ tako kot gostje ob njegovih dobrotah ‒ ostal brez besed. Eva mu je namreč nekaj mesecev spretno lagala, da ne dobi materiala za izdelavo njegovega predpasnika, in si izmišljevala številne druge izgovore, zakaj predpasnik ni narejen.

“Morala sem vse skupaj malo začiniti na svoj hudomušni način! Z Darkom sem namreč že večkrat sodelovala, ker me pri kulinariki res nikoli ne razočara in sva v zadnjih dveh letih postala že prijatelja. Zato sem se odločila, da mu jo zagodem ob pomoči 50 povabljenih žensk, in to na predstavitvi svoje nove kolekcije večernih damskih torbic, ki bodo odslej na voljo ekskluzivno v Kristalni palači. Prav to predstavitev sem izkoristila še za praznovanje 4. obletnice odprtja butika,” je povedala Eva, ki je, medtem ko si je izmišljevala razne izgovore za Darka, skrivaj dizajnirala in šivala prav zanj.

In tako mu je na zabavi celotna ekipa z lastnico salona Alenko Štimec in voditeljico večera Oriano Girotto na čelu pripravila posebno presenečenje in svečano predajo unikatnega predpasnika. Darko je mislil, da s svojimi kulinaričnimi spretnostmi prihaja na predstavitev nove kolekcije, zato je bil na vrhuncu večera še kako presenečen, ko ga je Oriana poklicala na oder.


V podporo slovenskemu rokodelstvu

Nad novo kolekcijo torbic se je navdušila tudi Lorella Flego, kar je Evi še posebej veliko pomenilo, saj je Lorella ne nazadnje modna strokovnjakinja, katere mnenja ne gre prezreti. Na zabavo so prišli tako znani kot tudi manj znani, ki podpirajo slovensko rokodelstvo in znamko, ki se vse bolj uveljavlja tudi na tujih tleh. “Zame popoln večer v družbi prijateljev, na najlepši možni način sem praznovala štiri leta!” pa je še povedala Eva, ki je že krepko zakorakala v praznični december. Po sodelovanju z Lashbox LA Slovenija je zdaj pripravila ekskluzivni darilni program in se odzvala na povabilo na novoletni rokodelski sejem v centru prestolnice. “Letos je še posebej lepo zaživelo Petkovškovo nabrežje, kjer smo v prikupnih novoletnih hiškah trije izbrani rokodelci, in veselim se prazničnega vzdušja ‒ letos za spremembo ne bom do zadnjega v delavnici, ampak bom imela priložnost resnično izkusiti praznično Ljubljano.”

Besedilo: A. P. K. // Fotografije: Aleš Žnidaršič, Matjash Fartek