Tudi lepotičke Miss Earth Slovenije so čistile Slovenijo

V Kranju so čistile Jinny, Kristina, Aleša, Rija in Ana. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
24. 3. 2012

V današnji akciji Očistimo Slovenijo so sodelovale tudi finalistke in polfinalistke lepotnega izbora Miss Earth Slovenije. Pa ne le na enem koncu Slovenije.

Dekleta so se namreč v dogovru z Agencijo Queen, ki je tudi nosilec licence za omenjeni izbor, na čistilno akcijo podala tako v Ljubljani kot v Kranju, skupaj pa so v obeh krajih nabrale okoli nekj več kot 15 vreč smeti. "Projekt Miss Earth Slovenije je kot sam projekt Miss Earth zasnovan ekološko in prav je, da se tudi naša dekleta udeležijo te čistilne akcije, ki ne le poskrbi za čiščenje odpadkov, pač pa tudi ozavešča ljudi o okolju in čistosti le-tega," nam je povedala Jelka Šajn iz Agencije Queen.

Čistilne akcije se je udeležila poleg Aleše Mušič, Ane Bizjak, Anje Mihelič, Anjeze Barbatovci, Jinny Ribič, Kristine Davčevske in Rije Droždek tudi aktualna Miss Earth Slovenije Rebecca Kim Lekše, pri akciji sami pa so pomagali tudi organizatorji.

Več o tem kako so slovenske lepotičke pripomogle k čistejšemu okolju si lahko pogledate v fotogaleriji, iz čistilne akcije v Stražišču pri Kranju pa si lahko ogledate tudi video prispevek.

Slovenija čista - Lepotičke Miss Earth Slovenija so čistile tudi v Kranju.

Priporočamo