Tudi Nino z lepotnim popravkom

Vir: Nova
5. 11. 2013

Ko so do nas prišle informacije, da tudi na pevcu Ninu, kljub njegovi mladosti, ni vse čisto naravno, smo ga seveda pobarali, kaj si je popravil.

V smehu nam je zaupal, da je na začetku leta res zbral pogum in se odpravil na manjši lepotni poseg. Na obrazu mu je namreč zraslo znamenje, ki je bilo vedno večje in ga je vedno bolj motilo.

"Najprej sem seveda pomislil samo na zdravstvene težave, ki jih lahko prinese tako znamenje, kasneje pa sem pogledal tudi z estetskega vidika. In ker je bilo znamenje na bradi, me je zelo oviralo tudi pri britju. Po posvetu z osebnim zdravnikom sem se odločil, da grem pač na lastne stroške na zasebno kliniko na pregled, in se kasneje tudi odločil za poseg.

Ne gre torej samo za lepotno operacijo, ampak me je tudi skrbelo, ali ni znamenje morda znak kakšne bolezni, in sem zato zahteval nadaljnje preiskave. Hvala bogu se je izkazalo, da ni nič," pravi Nino in doda, da ga prav nič ne briga, kaj si mislijo drugi, zakaj je to naredil. Važno je, da se on zdaj počuti še bolj samozavestno.

Priporočamo