Tudi Nuša Derenda uživa na Kanarskih otokih

Tudi Nuša Derenda uživa na Kanarskih otokih (foto: Osebni album) Osebni album
30. 1. 2020

Zdi se, da so trenutno na Kanarskih otokih skoraj vsi naši estradniki, saj so družbena omrežja polna fotografij iz tega dela sveta. Ker pa je teh dih jemajočih otokov sedem, so se tudi naši dopustniki prav lepo razporedili po njih. Eni so na Gran Canarii, ki je polna naravnih čudes, drugi na Fuerteventuri, tretji pa odkrivajo prav vse.

Med dopustniki je tako tudi Nuša Derenda, ki skupaj z možem Frenkom odkriva Tenerife. Glasbenica, ki je decembra navduševala na mnogih koncertnih odrih, ne nazadnje pa je prepevala tudi ob živih jaslicah v Postojnski jami, je sicer znana po tem, da si januarja radi privošči oddih na belih strminah. Nuša in Frenk sta namreč velika ljubitelja smučanja in če je le mogoče gredo ponavadi na smučanje vsi v družini.

A tokrat sta se glasbenika odločila za nekoliko drugačen oddih, ob morju in toplem soncu, ki si ga v teh januarskih dneh želimo prav vsi. "Končno malo oddiha in časa samo za naju. Lep pozdrav z otoka Tenerife," je na svojem instagram profilu zapisala Nuša Derenda, ki skupaj s Frenkom odkriva ta največji in priljubljeni otok.

Priporočamo