Nenavadne skrivnosti zvezdnikov

Brad Pitt – 
razvažal je striptizete<br />Čeprav se nam danes zdi, da je Brad Pitt (54) od nekdaj zvezdnik, je bil tudi on nekoč na začetku kariere. Preoblečen v piščanca je bil živa reklama za neko verigo hitre prehrane. Pozneje pa je s kombijem okoli razvažal striptizete, včasih pa so ga uporabili tudi za njihovega didžeja. Pobiral je njihova oblačila in na koncu poskrbel, da so dobile plačilo. (foto: Profimedia Profimedia, Mega Agency) Profimedia Profimedia, Mega Agency
Vir: Lady
28. 6. 2019

Danes so zvezdniki in se kopajo v denarju ter slavi. A vedno ni bilo tako. Nekateri pa imajo poleg tega še nenavadne skrivnosti ...

Danny DeVito – frizer za mrtve

Igralec Danny DeVito (73) seveda ni od nekdaj zvezdnik in eden od bolj priljubljenih igralcev. Ko se je še prebijal v svet filma, je moral poprijeti za marsikatero delo, da je lahko preživel. No, med drugim je bil tudi frizer, a njegove stranke so bili pokojniki v mrtvašnici, ko so jih urejali za pogreb. Če ne drugega, je bilo delo dobro plačano.

Brad Pitt – razvažal je striptizete

Čeprav se nam danes zdi, da je Brad Pitt (54) od nekdaj zvezdnik, je bil tudi on nekoč na začetku kariere. Preoblečen v piščanca je bil živa reklama za neko verigo hitre prehrane. Pozneje pa je s kombijem okoli razvažal striptizete, včasih pa so ga uporabili tudi za njihovega didžeja. Pobiral je njihova oblačila in na koncu poskrbel, da so dobile plačilo.

Nolan Gould – nadpovprečno inteligenten

Čeprav ima ameriški igralec Nolan Gould komaj 19 let, je že zvezdnik. Njemu ni treba delati razna obskurna dela, saj ima že zdaj dovolj denarja. Znan je postal zaradi serije Moderna družina, v kateri igra najmlajšega člana Luka Dunphyja. Tu igra malce neumnega fantiča, a v resnici je fant zelo inteligenten, njegov IQ je 150, kot zanimivost pa povejmo, da se je že s 14 leti vpisal na fakulteto.

Liev Schreiber – reven kot cerkvena miš

Danes je eden največjih zvezdnikov, včasih pa je bila situacija družine Lieva Schreiberja (50) povsem drugačna. Njegovo otroštvo je bilo težko. Starša sta bila ločena in nenehno sta si ga lastila zdaj mama, zdaj oče. Ko je bil z mamo, ga je odvlekla v komuno, v kateri je takrat živela. On bi bil raje z očetom, a ga je sodišče določilo mami. Živela sta v stanovanju brez elektrike, spala pa kar na tleh.

Martin Scorsese – boji se številke 11

Režiser Martin Scorsese (75) se nenormalno boji številke 11. Že od malih nog je namreč prepričan, da se bo nekaj slabega zgodilo, če bo kakorkoli povezan s številko 11. Tako se ji izogiba v velikem loku. Nikdar v hotelu zato ne bo spal v sobi številka 11, sedel na stolu s to številko, tudi 11. v mesecu ne bo nikoli potoval. Skratka življenje si nemalokrat zaradi tega zelo zakomplicira, a pravi, da ne more iz svoje kože.

Tom Hanks – nor na pisalne stroje

Ameriški igralec Tom Hanks (61), ki je kar dvakrat prejel oskarja, je velik oboževalec pisalnih strojev. Že dolgo jih zbira in doma ima res lepo zbirko kar 50 primerkov iz različnih obdobij. Igralec je celo najel ekipo računalničarjev, ki so izdelali aplikacijo, s katero lahko na računalniku pišete tako, kot bi to počeli na pisalnem stroju.

Jack Nicholson – sestra bila mama

Igralec Jack Nicholson (80) je odraščal z mamo in sestro, a šele pri 37 letih je zvedel, da je v bistvu živel v laži. Takrat so mu namreč šele povedali, da je njegova biološka mama pravzaprav njegova sestra, ženska, ki jo je imel za mamo, pa je bila njegova babica.

Daniel Radcliffe – v srcu je poet

Igralec Daniel Radcliffe (28) je zaslovel kot lik Harryja Potterja. A malokdo ve, da je igranje skorajda njegova druga ljubezen. Na prvo mesto postavlja pisanje pesmi. Objavlja jih v časopisu pod psevdonimom Jacob Gershon.