Tudi sin Andrijane Starina Kosem v boj za 50.000 EUR

Tudi sin Andrijane Starina Kosem v boj za 50.000 EUR (foto: Planet TV) Planet TV
5. 11. 2018

Z zadnjo trojico novih tekmovalcev, ki so vstopili v Bar, je prišel tudi Vid Kosem, brat Katarine Kosem, ki je bila do sedaj udeležena že pri marsikaterem sporu znotraj Bara.

Naj spomnimo, da je po enem izmed sporov, v Bar prišla tudi Katarinina mama, nekdanja političarka Andrijana Starina Kosem. Sedaj se v Baru za glavno nagrado 50.000 EUR potegujeta tako hči, kot tudi sin Andrijane Starina Kosem.

Zakaj tak boj članov družine Kosem za glavno nagrado?

Čeprav je baje na začetku šova Katarinina mama dejala, da je v Bar ne bo, je po enem izmed prepirov, v katerem je bila udeležena tudi Katarina, le prestopila prag Bara. Ob tem ganljivem snidenju matere in hčere seveda ni manjkalo objemov in spodbudnih besed. Takrat je Katarina mami tudi dejala, da želi s sodelovanjem v šovu, po svojih najboljših močeh pomagati družini in ni v šovu zaradi lastne slave.

Ali je s povedanim Katarina Kosem mislila na pomoč svoji družini s finančno »injekcijo« v primeru zmage, ni znano. Je pa znano, da je nekdanja političarka Andrijana Starina Kosem do pred kratkim stregla v ljubljanskem lokalu.

Sta se za sodelovanje v Baru prijavila skupaj s sestro ali ločeno?

V Bar me je prijavila sestra.

Kakšni so bili tvoji občutki ob spremljanju Bara do sedaj?

Spremljal sem dokaj mirno. Poznam svojo sestro in vem, na kakšen način reagira na takšne stvari.

Je reagirala pri sporih v baru na drugačen način, kot reagira pri sporih doma?

Pri dogajanju v Baru se Katarina drži precej nazaj. Ko pride do konflikta med nama doma, izgleda vse skupaj bolj tako, kot bi šla Lara nad Laro, če se razumeva!?

Zaradi česa se vidva največkrat sporečeta?

Midva se razumeva normalno. Seveda imava tudi spore, ki so značilni med sestro in bratom, a načeloma imava dober odnos. Se podpirava in v slabih trenutkih si vedno stojiva ob strani.

Največkrat se sporečeva zaradi najrazličnejših banalnih stvari, kot so različna hišna opravila. Sedaj je Katarina že toliko časa v Baru, da sem že kar nekako pozabil, zaradi česa se največkrat sporečeva.

Po enem izmed prepirov, v katerem je bila udeležena tudi Katarina, je v Bar prišla vajina mama. Kako si sam gledal na materin obisk Katarine v Baru?

Meni se je to zdelo pravilno, saj najina mama takrat ni prišla v Bar samo povedati Katarini nekaj stvari, temveč jo je prišla podpreti kot mati. Katarini takšne stvari veliko pomenijo in glede na to, da je bila do takrat že toliko časa v izolaciji, so bili občutki še toliko močnejši.

Vse skupaj je bilo po skupinskem prepiru, če se pravilno spomnim. Glede na to, da je najina mati medijsko bolj izpostavljena, si ljudje pač mislijo svoje. A verjamem, da bi vsak starš odreagiral enako.

Kakšna bo po tvojem mnenju reakcija Katarine ob tvojem prihodu?

Sigurno bo zelo vesela, saj si je sama že od samega začetka želela, da bi šla skupaj v Bar.

Misliš, da imaš sam dovolj izkušenj za delo v baru?

Ja, jih imam. Sem tako samozavesten, da si upam trditi, da imam več izkušenj kot vsi , ki so trenutno v Baru.

Delaš že dlje časa v gostinstvu?

Slabih 10 let. Delati sem začel v lokalu, nato sem delal v nočnih lokalih, trenutno pa sem zaposlen v pizzeriji.

Kaj pričakuješ od Bara?

Pričakujem novo izkušnjo in pričakujem, da bomo ta lokal dvignili, saj mislim, da zadeva še ni štartala kot bi morala. Poleg tega se želim prepričati še na lastne oči o vsem, kar Katarina govori po televiziji. Sem približno tak človek kot Katarina in znam dovolj hitro preceniti ljudi. Zato si želim vse tekmovalce spoznati tudi v živo.

Kako misliš, da te bodo sprejeli preostali tekmovalci v Baru?

O tem sploh še nisem premišljeval in se glede tega tudi ne obremenjujem. Ali me sprejmejo ali ne, dejstvo je, da je Katrina staroselka in med ostalimi tekmovalci ni tako priljubljena, zato jim že zaradi tega, ker sem njen brat, to ne bo ravno najbolj všeč.

Katera bi bila najhujša izkušnja, ki bi se ti lahko zgodila v Baru?

Zavedam se, da v primeru nominacije, nimam nobene možnosti, če na nasprotnem stolu sedi nekdo, ki je že dlje časa v Baru, nekdo od staroselcev. Najhuje bi mi bilo, če bi sočasno na vročih stolih sedela oba s Katarino.

Kaj bi napravil z nagrado v primeru zmage?

Najprej bi za vse prijatelje in bližnje organiziral zabavo. To bom sicer naredil v vsakem primeru, če zmagam ali ne. Vendar bo zabava v primeru zmage toliko večja. Kasneje bi si privoščil tudi dopust v kakšni eksotični destinaciji.

Bi s seboj na dopust povabil tudi Katarino?

V primeru zmage bi seveda povabil tudi Katarino. Že zaradi skupne izkušnje, ki jo bova sedaj oba doživela v Baru.

Aleš-Rod Foto: Planet TV

Priporočamo