Tudi Tanja Žagar spregovorila o ločitvi in s tem mnoge presenetila

Tudi Tanja Žagar spregovorila o ločitvi in s tem mnoge presenetila (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
29. 11. 2022

Pevka Tanja Žagar meni, da je včasih ločitev enostavno neizogibna, a s tem seveda ni nič narobe.

Pred časom je odmevala ločitev voditeljice Ane Tavčar, ki se je razšla s televizijcem Igorjem Pirkovičem, s katerim nista več našla skupnega jezika.

Pevka Tanja Žagar pa meni, da je to v resnici prava pot, saj nima smisla živeti nekaj, kar ni več tvoja resnica.

"Z ločitvijo v osnovi ni nič narobe in ne pomeni konca sveta. Ne vem, zakaj bi živel v partnerskem odnosu, ki si ga ne želiš več, ki te ne osrečuje, ti ne da zadovoljstva, ko si greš s partnerjem na živce. Nihče se ne loči z danes na jutri – ko pride do ločitve, je ponavadi že dolgo prej marsikaj narobe. Nihče ne gre v zvezo zato, da bo šel enkrat narazen, ampak zato, da bo živel srečno, kot v pravljici, a življenje lahko prinese karkoli," je bila odkrita v intervjuju za Zarjo.

Tanja sicer ne skriva, da je sama že vrsto let srečna v objemu svojega srčnega izbranca Mikija Šarca, a se zaveda, da življenje lahko prinese karkoli.

"Če vidiš, da je nesmiselno, je ločitev dobra, ker preveč parov živi vsak svoje življenje, brez pogovora … Ne vidim smisla v tem. Slej ko prej spet spoznaš nekoga, s katerim ti je lepo in lahko uživaš – če čez pet let, pa čez pet let. Pomembno pa je, da s partnerjem, očetom ali materjo svojih otrok, ohraniš spoštovanje, človeški odnos, se lahko normalno pogovarjaš, družiš … Če si šel z nekom narazen, ta človek ni kar naenkrat najslabši na svetu. Tudi če je vmes prišla druga oseba – to se lahko zgodi vsakemu," je še dodala Tanja, ki seveda upa, da se njena ljubezenska pravljica ne bo nikoli končala.

Prebrite še: Aneta Andollini odšla na Kmetijo, njen fant pa povsem izropal njeno hišo, tukaj so podrobnosti