Tudi znani obrazi imajo na cesti nerodne trenutke in velike strahove

Tudi znani obrazi imajo na cesti nerodne trenutke in velike strahove (foto: Planet TV) Planet TV
8. 10. 2019

Na Planetu so do vozniškega izpita uspešno pospremili umetnika Anžeta Gallusa Petelina in pevko Tamaro Goričanec, svoje vozniške veščine je po dolgih letih z gledalci obnavljal tudi Oto Pestner. V naslednjih oddajah bomo v oddaji Znani prvič za volanom spremljali nove bodoče voznice. Na plin bodo tokrat stopile pevka in režiserka Kukla Kesherović, modna oblikovalka in vizažistka Lea Behek ter režiserka Yulia Roschina.

Le kdo se ne spomni prvih obratov z volanom osebnega vozila, prve vožnje vzvratno ali bočnega parkiranja? Učenje vožnje je zahtevno že, če nas pri tem ne spremlja nihče razen učitelja, v oddaji Znani prvič za volanom pa lahko gledalci spremljamo celoten proces učenja vožnje, z vsemi kiksi in uspehi vred. V prvi seriji oddaj smo lahko tako spremljali legendarnega Ota Pestnerja, umetnika Anžeta Gallusa Petelina in pevko Tamaro Goričanec, ki sta tudi uspešno opravila vozniški izpit, zdaj pa so na vrsti novi trije obrazi.

Modna oblikovalka in vizažistka Lea Behek, znana po sodelovanju z Raiven, je navajena, da vedno nosi visoke pete, a za volanom bo to malce težje, kar ji bo povedala tudi njena učiteljica vožnje Julija. V Moskvi rojena režiserka Yulia Roschina, ki je med drugim v Lutkovnem gledališču Ljubljana režirala igro Mali princ, v SNG Nova Gorica pa satirično komedijo Baron Münchhausen, bo prve vozniške izkušnje pridobivala z učiteljem Zoranom, medtem ko bo pevko in režiserko Kuklo Kesherović (Katarina Rešek), ki je ustvarila tudi odmevne videospote za Matter, Mrfy in Senidah, v zadrego spravil Jure, eden mlajših učiteljev vožnje v Sloveniji. Že v prvi oddaji, ki bo na sporedu v sredo, 9. oktobra, bomo ob 21.30 priča prvim nerodnim trenutkom, velikim strahovom, videli pa bomo tudi nekaj smešnih trenutkov in malih vozniških zmagoslavij.

Spomnimo. Na Planetu lahko gledalci tako ob sredah ob 21.30 spremljajo prav posebno šofersko oddajo, v kateri se izpostavljeni posamezniki spoprijemajo z nerodnimi prvimi urami vožnje in upajo, da bodo pod budnim očesom kamere opravili tudi vozniški izpit.