Tugomir Kočevar o tem, zakaj je Mireli svetoval psihiatra

27. 4. 2016

Tako, pa je svoj kovček pred dnevi iz hiše Big Brother odnesel tudi Tugomir Kočevar, ki je spregovoril o odnosu z nekaterimi tekmovalkami nežnejšega spola.

Tugo se je za udeležbo v šovu odločil predvsem, ker je v tem videl dobro zabavo in možnost za promocijo svojih čarodejskih sposobnosti. S čarovnijami je očaral tudi nekatere sotekmovalke, med drugim mu je svoje tegobe zaupala Mirela.

"Ne zaveda se, kaj se dogaja zunaj, vendar sem začutil, da je v njej strah. Je zamorjena, vsekakor pa jo teži občutek negotovosti. Z Mirelo se je bilo mogoče lepo pogovarjati in menim, da je zelo v redu," je povedal Tugomir, ki ji je svetoval tudi obisk psihiatra.

Njegove zadnje dni pa si bodo številni zapomnili po konfliktu z Jadranko, ki mu je bila na začetku všeč, pozneje pa je po njegovem mnenju pokazala svojo žlehtnobo. Imel jo je rad kot sostanovalko, smilila se mu je zaradi nesrečne preteklosti, vendar pa se je to kmalu spremenilo.

Tugomir sicer ženske nadvse spoštuje in jih obravnava kot enakovredne partnerice.

V življenju je obkrožen s številnimi predstavnicami nežnejšega spola. V zvezi s prvo partnerico se mu je rodila hči, na katero je nadvse ponosen, avgusta pa bo postal tudi dedek. Njegova mama ga je pogosto spremljala po televiziji, dvakrat na mesec pa se družita tudi ob igri taroka. Njegovo veliko veselje pa je njegova partnerica, s katero na Bledu oddajata sobe in sta zaljubljena že 18 let. Njegovo otroštvo je bilo srečno, odraščal je kot edinec očetu direktorju in mami kemijski tehtnici. Oče ga je že pri petih letih naučil igrati šah, ki poleg igranja kitare in čarodejstva ostaja njegova velika strast. Kot mladostnik je bil precej introvertiran, vendar pa se je po končani komercialni izobrazbi tudi to spremenilo.

Priporočamo