Tulio Furlanič in Igor Misdaris (Masterchef Slovenija) želita kuharsko presenetiti

17. 3. 2016

Kuharske oddaje so pri Slovencih zelo priljubljene, saj večina priznava, da se tudi skozi zabavne kuharske oddaje in resničnostne šove, kot je bila Gostila išče šefa, nauči kuhati oz. odkrije kakšno skrivnost, ki njihove jedi naredi še bolj okusne.

V letošnji sezoni kuharske oddaje MasterChef Slovenija, ki je pred dnevi ponovno razveselila številne gledalce, sta tudi dva Primorca, glasbenika Tulio Furlanič in Igor Misdaris iz skupine Šukar. No, mi smo glasbena prijatelja, ki ju povezuje tudi velika strast do kuhanja, pred dnevi popolnoma nepričakovano ujeli na eni od koprskih ulic, kjer sta se naglas pogovarjala o strategijah, ki jih nameravata prevzeti v samem šovu, kjer bi se rada izkazala in dokazala, da je kuhinja njun prostor.

No, Igor nam je zbežal, saj je imel očitno kar veliko dnevnih obveznosti, legendarni glasbenik Tulio pa nam je ob nepričakovanem srečanju razkril: "Kuhanje je vrsta umetnosti in ta me spremlja že desetletja. Kuhinja pa je v glavnem zato, da ne greš lačen spat. (smeh) Vesel sem, da sem del nove kuharske zgodbe MasterChefa Slovenija."

Priporočamo