Tulio Furlanič uživa med lonci

7. 3. 2016

Primorec Tulio Furlanič, slovenski bobnar, tolkalist in pevec zabavne glasbe v slovenskem glasbenem prostoru, velja za legendo v vseh pogledih, saj je svojo glasbeno pot začel pri legendarnih Kameleonih kot bobnar in nato z izvrstnim vokalom navduševal pri Faraonih, Halo in drugih skupinah.

Letos je v drugi sezoni oddaje MasterChef, ki na male zaslone prihaja z novostmi, del ekipe tudi sam. Kajti polovica izmed tekmovalcev, ki se bodo borili za naziv MasterChef Slovenija, 50.000 evrov in pokal, bo znanih Slovencev (poleg njega se bodo med lonci vrteli še Igor Misdaris, Jelena Vadnjal, Oriana Girotto, Alenka Resinovič – Reza, Luka Korenčič, Diego Barrios Ross ter Kamala, Katerina Gjorgjievska).

"Kuhanje je posebna zgodba mojega življenja, če ne že res močna ljubezen. Rad kuham, in to za veliko ljudi. Kaj naj rečem, v tem res uživam, zato od družbe pogosto slišim, da če bi bil v gostinsko-kuharskih vodah, bi bil najverjetneje pravi kuharski mojster. Obožujem jedi, kjer lahko uporabljam domače mediteranske začimbe, pobrane z vrta svojega dvorišča," nam je pred časom razkril Tulio, ki ne skriva, da mu je koprska tržnica kraj, kjer nadvse uživa pri nakupovanju domačih dobrot, ki jih z veseljem uporabi v svoji kuhinji.

Priporočamo