Turbo Angels: Šokantna resnica o razpadu!

7. 9. 2009 | Vir: Nova
Deli
Šokantna resnica!

Poskočne in vesele zasedbe turbo angelčkov ni več. Če je bilo v času njihovega delovanja navzven videti vse kot popolna zgodba o uspešni glasbeni zasedbi, je resnica povsem drugačna.

Lanskega marca je Aleš Vovk - Raay ustanovil skupino Tangels, ki je delovala v enaki postavi kot Turbo Angels, le glasbeni žanr je bil od domačih turbo ritmov povsem drugačen. Dobrega pol leta kasneje so se v skupini začela trenja, in sicer zaradi nove pogodbe, ki jo Dejan ni želel podpisati.

»Najbolj me boli to, da sem verjel, da smo prijatelji, in da je moja prošnja, da se vsi štirje usedemo in dogovorimo o nadaljevanju, naletela na gluha ušesa. Prek prijateljice sem nato lepega dne naključno izvedel, da je Raay zamenjal mene in Mašo Medik z dvema drugima vokaloma. Zato sem mu potem tudi sam sporočil, da bom nastopal drugje, saj s Turbo Angelsi ni bilo dovolj prihodkov, da bi shajal skozi mesec. Pa mi je odgovoril, da mi po pogodbi ne dovoli nastopa v drugih zasedbah, medtem ko je sebi in Marjetki to dovolil,« razlaga Dejan.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord