TV poroka: Saša Einsiedler poročila mladi par

TV poroka: Saša Einsiedler poročila mladi par (foto: Janez Kotar) Janez Kotar
Vir: Lady
28. 5. 2017

V akciji TV-poroka se je poročil že šesti par, letošnja mladoporočenca sta Karin Lazar in Urban Žertek. Presenečenj na poroki ni bilo konca: od slavne pooblaščenke, ki je potrdila sklenitev zakonske zveze, do glasbenih zvezd, ki so poskrbele za najboljše poročno slavje.

V dolini svetega Janeza Krstnika, med skrivnostnimi zidovi Žičke kartuzije, ki velja za kulturni spomenik državnega pomena, sta se na TV-poroki v petek, 12. maja, poročila Karin Lazar in Urban Žertek. Na poroko sta se pripravljala dober mesec dni. TV-poroka se je letos zgodila na prostem, med ostanki samostana, na kraju, kamor je po legendi ustanovitelja Žičke kartuzije, Otokarja III., pripeljala bela košuta, tam pa se mu je razodel sv. Janez Krstnik in mu naročil, naj na tem mestu sezida samostan.

Poročila ju je nekdanja televizijka

Karin in Urbana je letos poročila nekdanja televizijka, zdaj komunikacijska trenerka, svetovalka in mediatorka Saša Einsiedler, ki je bila posebej za to priložnost pooblaščena za enkratno sklenitev zakonske zveze. Saša Einsiedler je v akciji TV-poroka sicer sodelovala kot stalna komentatorka v studiu oddaje Dobro jutro. Pridružila pa se je že vrsti znanih Slovenk, ki so se preizkusile v vlogi pooblaščenke za sklenitev zakonske zveze, pred njo je ta čast pripadla Mojci Mavec in Zvezdani Mlakar.

Glasbena presenečenja

Mladoporočenca so na poročnem obredu z glasbenimi nastopi presenetile Helena Blagne, ki je odprla veličasten obred, Raiven, ki je posebej za to priložnost priredila zimzeleno slovensko uspešnico, in Nuša Derenda, ki je svežima mladoporočencema zapela takoj po 'usodnem da'. Obredu je sledilo razigrano poročno slavje, ki je trajalo do zgodnjih jutranjih ur in je bilo polno presenečenj. Takoj po obredu so gospo in gospoda Žertek presenetili Čuki, rajanje pa se je nadaljevalo pod šotorom v gostilni Gastuž.

Mladoporočencema so zapeli še Dejan Vunjak in klapa Skala z Darjo Gajšek, do zgodnjih jutranjih ur pa je svate zabavala skupina Črna mačka. Tako se je končala že šesta sezona akcije TV-poroka, ki so jo gledalci oddaje Dobro jutro z navdušenjem spremljali od začetka leta. Namen akcije je s strokovnjaki, gledalci in pari, ki se odločajo za skupno pot, razpravljati in svetovati o partnerskih in družinskih odnosih.

Eva Jandl

Priporočamo