TV-voditeljici Alenki Medič je sinček spremenil življenje

TV-voditeljici Alenki Medič je sinček spremenil življenje (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
10. 7. 2018

Pomočnica direktorja na TV3 Alenka Medič, ki smo jo z veseljem gledali tudi v oddajah Hajlajf, Vlogerji ... je sredi aprila prvič postala mamica.

Čeprav je mali David prišel na svet pet dni pred rokom, je porod potekal brez težav, vendar so se te že v naslednjih dneh pojavile ...

Prvi dnevi in tedni so bili precej stresni, saj sta se morala novopečena mamica in sinko zaradi zlatenice v porodnišnico vrniti še dvakrat. Alenka ne skriva, da je bilo zato prvo obdobje zanjo zelo stresno. "Najhujši je občutek, da je z otrokom nekaj narobe in zelo joka. Takrat se mi trga srce. Najbolje pa se imamo, ko vidimo Davida nasmejanega in zadovoljnega, sitega ali s polno pleničko," se smeji Alenka, ki pravi, da sta ji prva dva meseca, kar je doma, minila kot teden dni.

"Zelo hitro gre vse skupaj. Če imamo dober dan, ponoči spimo in se zbujamo na 3 do 4 ure, potem sledi hranjenje in uspavanje. Čez dan si s partnerjem izboriva, da lahko v miru pojeva, če imamo dovolj energije, se odpravimo na sprehod. Zvečer pa sledi kopanje in dan je zaključen. Trenutno smo v obdobju krčev, tako da to kdaj pokvari kakšen trenutek, načeloma pa sem vesela, da je otrok priden," pravi Alenka, ki na službo zdaj še pomisli ne. "Otrok življenju definitivno da še drugo poglavje in fokus!"

Foto: Osebni arhiv