Udobna vožnja Prismojenih profesorjev ob zvokih bluesa

28. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo

»V Ameriki se družimo in spoznavamo korenine glasbe, ki jo igramo in za katero živimo,« je dejal Miha Ribarič, eden od Prismojenih profesorjev bluesa, ki se že dober mesec potepajo po Združenih državah Amerike.

Na seznamu destinacij, ki jih nameravajo obiskati, preden se čez slaba dva meseca vrnejo domov, so New York, Los Angeles, San Francisco in Teksas. »To bodo delovne počitnice,« je pred odhodom na letališče v Milanu povedal Ribarič. Prevoz tja so rezervirali prek mednarodne spletne platforme GoOpti, ki povezuje potnike s prevozniki.

»Vožnja do letališča je dolga, da ne omenjam še 12-urnega čezoceanskega leta. Iz povsem praktičnih razlogov smo se zato odločili, da ne potujemo z lastnim kombijem, ampak se pustimo voziti šoferju,« je pojasnil odločitev za organizirani prevoz do letališča. Ko se bodo vračali z delovnih počitnic, se bodo iz italijanskega letališča proti domu prav tako odpeljali z vozilom s prepoznavnim logotipom.

»GoOpti nudi fajn in ugodne storitve, poleg tega ima prijazne šoferje. In če so ljudje prijazni, to pusti vtis na človeku,« pa je o vožnji s podjetjem, ki je v zadnjih petih letih prepeljalo že več kot 654.000 potnikov, povedal kitarist skupine Julijan Erič.

Priporočamo