Uf, Anamaria Goltes v tej vroči pozi pokazala svojo čvrsto zadnjico, take je že dolgo nismo videli

Uf, Anamaria Goltes v tej vroči pozi pokazala svojo čvrsto zadnjico, take je že dolgo nismo videli (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
22. 2. 2022

Srčna izbranka košarkarskega asa Luke Dončića je njegova najzvestejša navijačica, kar rada pokaže svojim številnim oboževalcem.

Anamaria Goltes je postavno dekle, mlada podjetnica in modna vplivnica, njen Luka pa je izjemno ponosen na njo. Sama nikoli ni skrivala privrženosti, ki jo čuti do svojega fanta, tudi tako, da na ves glas navija na vseh njegovih tekmah.

Preberite še: Vaau, Helena Blagne je s tem številne presenetila, tega nismo pričakovali, a smo ZELO veseli, da se je odločila za to!

Tokrat je pokazala, v kakšni opravi ga je vzpodbujala in marsikkdo je moral dvakrat pogledati lep prizor. Oblekla si je črne pajkice v videzu usnja in športno jakno, ki ima na hrbtu Lukovo številko in napis "Dončić." V ozkih hlačah je videti res seksi, še posebej pa je do izraza prišla njena čvrsta in napeta zadnjica.

Anamaria je zvesta obiskovalka fitnes dvoran, pa tudi sama vzpodbuja h gibanju, saj se zaveda, da tako sami lahko zase najbolje poskrbimo - v kombinaciji z zdravo prehrano, seveda. No, pri njej je rezultat takega načina življenja še kako viden, saj ima brezhibno in čvrsto postavo.

Kmalu po objavi tega prizora so na njenem Instagramu začeli deževati komplimenti in lepe besede na njen račun, navijači pa so jo že spraševali, kje je mogoče kupiti jakno, kakršno nosi. Marsikatero damo pa je seveda zanimalo, kje je nabavila ozke hlače, v katerih je videti tako dobro ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)