Uf! Hajdi Korošec z družino odpotovala na lepše in si takoj nadela kopalke, res je hudo vroča!

Uf! Hajdi Korošec z družino odpotovala na lepše in si takoj nadela kopalke, res je hudo vroča! (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
25. 3. 2021

Postavna mamica in podjetnica se je z družino odpravila na Kanarske otoke.

Očitno so si vzeli nekaj časa zase, da si naberejo novih moči za vsakdanje podvige. Hajdi Korošec, nekdanja mlada pevska zvezdnica, zdaj pa uspešna podjetnica, je komaj čakala, da si obleče kopalke in se poda na plažo. Ob tem je nastal prizor, ki je povzročil vzdihe občudovanja.

Hajdi nosi enodelne kopalke s tigrastim vzorcem, njena postava pa je resnično brezhibna. Še vedno je v izjemni formi in vitka, njen pas je ozek, trebušček pa raven, tako da je marsikdo začuden, ko izve, da ima dva mala nadobudneža, saj je videti kot rosno mlado dekle. Hajdi ve, da je treba zase lepo poskrbeti, saj se potem to obrestuje na vsakem koraku.

"Potovati z otroki ni hec in za samo pot potrebuješ ogromno potrpežljivosti. Ta pa te izčrpa in to zelo.  Recepta ni, morda le to da bodi oborožen z animacijami in sladkarijami do zob. Včeraj smo potovali cel dan in ko smo končno prišli, sem si želela samo postelje. Otroka sta se zbudila navsezgodaj - mamiiiii moooorje in seveda sem se znašla s podočnjaki v ogledalu," je zapisala ob čudovitem prizoru. No, podočnjaki niso tako opazni ali moteči, da bi zakrili njeno lepoto, kajne? Sicer pa bo čez kakšen dan kot nova, saj v takem okolju preprosto ne more biti drugače.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo