Uf, Jasna Kuljaj s tem prizorom dodobra dvignila pritisk, samo poglejte njene čudovite noge

Uf, Jasna Kuljaj s tem prizorom dodobra dvignila pritisk, samo poglejte njene čudovite noge (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
30. 8. 2021

V tem poletju nam je simpatična voditeljica večkrat pokazala, da zna še kako uživati v prostih dneh.

Jasna Kuljaj je zelo delovna oseba, ki zna ceniti vsak svoj prosti trenutek. Poletje je dodobra izkoristila za počitek v družbi svojih najdražjih. Na družbenih omrežjih smo jo tako večkrat lahko videli na slikah, v katerih je pokazala, kako se zabava in kakšna je njena postava v kopalkah. Oboževalci so družno ugotavljali, da se ji ukvarjanje s športom še kako obrestuje, saj je Jasna vitka in z oblinami na pravih mestih.

Tokrat je naša priljubljena voditeljica uživala v sončnih žarkih, pri tem pa je pokazala svoje čvrste in vitke noge. Ker lepa rjavolaska slovi po svojem odličnem smislu za humor, tudi tokrat ni mogla iz svoje kože in je ob lepem prizoru zapisala. "Sreča na vrvici." Ob njej je namreč plišasta igračka, kužek.

No, ni razkrila, ali je kuža darilo kakšnega oboževalca ali pa si ga je za potrebe fotografiranja izposodila od svoje hčerkice Anastazije. V vsakem primeru je s prizorom razvedrila marsikoga, kar so ji sledilci dali jasno vedeti s simpatičnimi komentarji. Številni komaj čakajo, da Jasno spet zagledajo na malih zaslonih, ona pa se zagotovo že pripravlja na delovno jesen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Priporočamo