Uf, Jennifer Lopez v miniaturnih bikinkah čisto obnorela oboževalce, ta prizor je nepozaben!

Uf, Jennifer Lopez v miniaturnih bikinkah čisto obnorela oboževalce, ta prizor je nepozaben! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2021

Njene obline so v tej opravi še bolj prišle do izraza, majhne krpice so jih komajda prekrile.

Jennifer Lopez je pred kratkim praznovala svoj 52 rojstni dan v družbi najbližjih, pridružil pa se jim je tudi njen fant Ben Affleck. Praznovanje je potekalo na razkošni jahti, ki je bila usidrena pred mondenim letoviščem St. Tropez. Seveda so paparaci oprezali za vsemi, ki so bili na jahti, a pevka in igralka jih je prehitela in na družbenem omrežju kar sama objavila nekaj prizorov z zabave.

Ob zaključku krajših počitnic pa je spet  poskrbela za svojevrstno presenečenje, fotografirala se je namreč v miniaturnih bikinkah živo rumene barve in povsem očarala oboževalce. Njena polt je poletno zagorela, postava pa naravnost brezhibna! Spodnji del bikink so v bistvu tangice in razkrivajo čvrsto ritko (slike si lahko ogledate s klikom na desno puščico).

Vnovič je dokazala, da so leta zanjo res samo številka in da se disciplina pri telovadbi ter prehrani še kako obrestuje. Pred kratkim je bila tarča kritik, da si je dala malce pomladiti obraz, kar je Jennifer odločno zavrnila in dejala, da je vse na njej povsem naravno. Kakor koli že, še vedno je naravnost čudovita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo