Uf, kako lepoooo svakinjo ima Saša Lendero, sestra njenega Mihe je res naravna krasotica!

1. 11. 2022
Deli
Uf, kako lepoooo svakinjo ima Saša Lendero, sestra njenega Mihe je res naravna krasotica! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Ob pogledu na ti dve dami so številni ostali odprtih ust.

Kako tudi ne bi?! Obe sta pravi lepotici, ena svetlolasa, druga temnolasa, in očitno tudi veliki prijateljici. Kar je lepo, saj sta tudi družinsko povezani! Govorimo o pevki Saši Lendero in o njeni svakinji, sestri Sašinega soproga Mihe Hercoga. Spodnji prizor je prava redkost, saj se ne zgodi prav pogosto, da bi Saša ali Miha na Instagramu pokazala še druge družinske člane (no, razen občasno njune hčerke Arie).

Ta ultra kratka obleka Ane Tavčar je videti noro zapeljivo, na njenih nogah pa ni niti milimetra celulita

"Z Mihovo prelepo sestrico nadaljujeva after- sprehod 😉 Fajn je," je zapisala očitno odlično razpoložena in nasmejana Saša, ki jo objema njena prav tako nasmejana svakinja. Za objektiv se je postavil kar Miha in nastal je lep prizor, ki je razveselil številne Sašine sledilce. Ti so se odzvali z besedami pohvale, obe dekleti sta se jim zdeli naravnost fantastični. Zagotovo sta dekleti preživeli lep večer, poln zabave in smeha.

Neverjetno! Petra Kerčmar ima zdaj takooo dolge lase in res ji pašejo

Upamo, da si je Saša v teh prazničnih dneh nabrala novih moči za poslovne podvige ter da je svoj čas preživela s tistimi, ki ji pomenijo največ - s svojimi najbližjimi, med katere vsekakor spada tudi Mihova (postavna in krasna) sestra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu