Uf, kako sta vroča! Je Severina res v zvezi s tem postavnim moškim? Govorice o tem so kar precej glasne!

31. 8. 2021
Deli
Uf, kako sta vroča! Je Severina res v zvezi s tem postavnim moškim? Govorice o tem so kar precej glasne! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Kljub temu, da sta se oba zavila v molk, se ugibanja o tem, kaj je vzrok za njuno ločitev, kar vrstijo.

Hrvaška zvezdnica Severina in Igor Kojić sta se pred kratkim ločila in ob tem dejala, da zadeve ne bosta komentirala. Seveda je njun molk še dodatno podžgal govorice o tem, kaj je botrovalo ločitvi nekoč zelo ljubečega in privrženega para.

No, k temu je verjetno pripomogla tudi sama Severina, ki se je slikala v družbi postavnega srbskega producenta Filipa Miletića. Na fotografiji, ki je nastala nekje ob morju, sta oba v kopalkah in videti sta resnično odlično. Seveda so se takoj pojavila ugibanja o pravi naravi njunega odnosa in namigovanja, da ni zgolj prijateljski in kolegialni.

Severina in Filip tega nista komentirala in sta se zavila v molk. Sicer pa se poznata že kar precej časa, saj je leta 2012 Filip soustvarjal pesmi za njen album, in takrat se je v medijih pisalo, da sta več kot samo sodelavca. Hrvaška pevka je že pred časom sporočila, da bosta znova sodelovala pri njenem novem albumu. Glede na vse ni nič čudnega, da je fotografija sprožila dvigovanje obrvi in nove govorice, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem