Uf, kako vroč parček: TO je žena Denisa Avdića, nič čudnega, da je tako zelo ponosen na njo (imamo fotko!)

Uf, kako vroč parček: TO je žena Denisa Avdića, nič čudnega, da je tako zelo ponosen na njo (imamo fotko!) (foto: Darja Štravs Tisu) Darja Štravs Tisu
8. 12. 2022

Poznamo ga kot radijskega voditelja brez dlake na jeziku, a je tudi skrben soprog in oče.

Denis Avdić je vedno polno zaposlen - poleg obveznosti na radijski postaji ima tudi druge projekte, seveda pa mu ob tem vedno stoji ob strani njegova družina in predvsem soproga Ana. Oba sta na polno zasedena, zato se le redko pojavita skupaj na kakšni prireditvi. A tokrat je šlo za priložnost, ki je nista zamudila: prišla sta na Rebekin božični šov!

Preberite še: Jurij Zrnec si je kupil takšno nepremičnino, o kateri mnogi le sanjajo

Ob tej priložnosti ju je ujel fotografski objektiv, sliko pa je na svojem Instagramu objavila navihana Rebeka, ki je ob tem v svojem humornem stilu zapisala: "Je rekel @dennis.avdic , da se spreminja v pussyja, ker namesto, da gleda fuzbal Argentina, on pride gledat Rebekin božični show! 😂 Se je vsaj zabaval namesto nervira." Ob tem ne gre spregledati dejstva, kako ponosno stoji ob svoji Ani, ki je res elegantna in lepa dama. Imata dva otroka, Tima in Nika, na Anini postavi pa se niti malo ne pozna, da sta za njo dve nosečnosti.

Pred kratkim se je Ana lotila zahtevne naloge: postala je namreč urednica radijske postaje BestFM, na kateri vrtijo balkanske hite. Zdaj sta oba zakonca v radijskih vodah in brez dvoma si bosta delila izkušnje, tako kot si delita vse ostalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)