Uf, kakšni čevlji! Ana Tavčar Pirkovič je pokazala model, ki bi ga hotele imeti številne (če le obvladajo hojo na visokih petkah)

5. 10. 2022
Deli
Uf, kakšni čevlji! Ana Tavčar Pirkovič je pokazala model, ki bi ga hotele imeti številne (če le obvladajo hojo na visokih petkah) (foto: RTV)
RTV

Res zna poskrbeti za to, da se oči ustavijo na njej in njenem stajlingu.

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je pred kratkim čisto navdušila, ko je pokazala svojo športno opravo (več o tem si lahko preberete TUKAJ), zdaj pa z izbiro elegantnih čevljev. Če je v prostem času rada oblečena bolj sproščeno, je pred kamerami vedno lepo in uglajeno urejena.

Preberite še: Lorella Flego še nikoli tako izzivalna, na ulici kazala svoj goli trebušček

Salonarji, narejeni iz materiala z drobnimi bleščicami, se zabliskajo vsakič, ko premakne noge. Kosim, ki ga je nosila k čevljem, je odlično zaokrožil celoten stajling. Gre za ozke, elegantne hlače svetlo rjave barve z ujemajočim se suknjičem z zavihanimi rokavi, pod katerim je Ana nosila belo, svilenkasto bluzo, ki deluje kot puli z ohlapnim ovratnikom. Morda bi bila kombinacija zaradi umirjenih barv nekoliko pusta, a bleščeči salonarji spremenijo celo sliko.

Tudi njen make-up se odlično ujema z umirjenimi barvami kostima. Ustnice so poudarjene z rdečo šminko, oči pa uokvirjajo poudarjeno naličene trepalnice. S prizorom s snemanja, ki ga je objavila na svojem Instagramu, je Ana požela številne pohvale videza in modne kombinacije, s katero je dala idejo številnim damam. Če niste vajene visokih petk, lahko tak kostim dopolnite z balerinkami iz bleščečega materiala. Zagotovo boste videti modno in kot iz škatlice!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ