Uf, kakšno opravo si je omislila Gaja Prestor! Obline so letele na vse strani, kombinacija usnja in lateksa je noro dobra

Uf, kakšno opravo si je omislila Gaja Prestor! Obline so letele na vse strani, kombinacija usnja in lateksa je noro dobra (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
30. 11. 2022

Znana slovenska vplivnica, pevka in voditeljica zna lepo "pocrkljati" svoje sledilce in seveda tudi sebe.

Postavna temnolaska Gaja Prestor je zelo atraktivna dama, tega pa se sama tudi dobro zaveda, tako da si brez težav privošči nekoliko bolj izzivalne in seveda seksi kose oblačil, ki so na njej videti fantastično. Poudarijo njene obline in izpostavijo vse, kar je lepo.

Aneta Andollini odšla na Kmetijo, njen fant pa povsem izropal njeno hišo, tukaj so podrobnosti

Nazadnje je svojim oboževalcem pokazala, da se ne boji drznih modnih kosov. Kombinirala je kreacijo iz črnega usnja z lakiranimi visokimi škornji, končni rezultat pa je tak, da kar jemlje sapo. Zgornji del obleke sestavlja zgolj ozek korzet brez naramnic, ki je na njeni popolni postavi videti več kot odlično. Krilce je zelo kratko, miniaturno, in poudari Gajin ozek pas ter dolge noge. Škornji so zgodba zase - segajo čez kolena in imajo visoke pete, kar zaokroži njen "nevaren" look.

Vaau, Renata Bohinc pokazala hudooo nevaren dekolte, skoraj bi pokazala preveč (pod srajčko ne nosi čisto NIČ!)

Ni zapisala, ali se je tako oblečena kam odpravila ali je v tej seksi opravi zgolj pozirala. V vsakem primeru so bili njeni oboževalci čisto navdušeni in so na vso moč pohvalili njen videz. Priznamo, da je všeč tudi nam: le redko se kakšna znana Slovenka odloči za tako opravo, ko pa se - pozornost zagotovo ne izostane. Bravo, Gaja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)