Uf, Luka Basi je doživel HUDO neprijetnost, res mu ni bilo lepo, oboževalce je takole posvaril

Uf, Luka Basi je doživel HUDO neprijetnost, res mu ni bilo lepo, oboževalce je takole posvaril (foto: Goran Antley) Goran Antley
16. 6. 2022

Njegova izkušnja je lahko opozorilo za druge.

Priljubljeni pevec Luka Basi je vedno dobro razpoložen. V zadnjem času dosega veliko uspeha s svojo novo uspešnico Kamiondžija in prireja koncerte, ki so dobro obiskani. Zato pa vsak prosti trenutek izkoristi za preživljanje časa s svojo družinico in za sproščanje.

Helena Blagne na tem posnetku skoraj pokazala mednožje, mnogim je bilo vroče

A tudi tukaj smola ne počiva, kar je žal izkusil na svoji koži. S sledilci je v Instagram zgodbi delil neprijetno izkušnjo, ki ga je doletela, saj ni bil dovolj pozoren. Pokazal je namreč sliko svojega obraza in jasno je, da ga je kar precej opeklo sonce. Tisti, ki so to že doživeli, dobro vedo, kako neprijetno je to.

"Rdeč kot rak." To so besede, s katerimi je opisal neprijetno izkušnjo. S tem je številne opomnil, da so dnevi čedalje bolj vroči in sonce močno. Zato je treba kožo ustrezno zaščititi - s sončno kremo, pokrivali in ustreznimi oblačili. In seveda takrat, ko so temperature najvišje, raje poiskati kakšno senco.