Uf, Marko Potrč je na Hrvaškem doživel hudo neprijetnost, šlo je za napad in nič lepo mu ni bilo

Uf, Marko Potrč je na Hrvaškem doživel hudo neprijetnost, šlo je za napad in nič lepo mu ni bilo (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
28. 6. 2022

Neprijetno izkušnjo z domačinom je opisal v Instagram zgodbi.

Očitno se je nekdanji radijski in televizijski voditelj ter podjetnik Marko Potrč pred kratkim mudil na Hrvaškem, saj se je od tam oglasil svojim sledilcem in jim opisal pripetljaj, ki je bil izjemno neprijeten. Njegova zgodba je naravnost šokantna, saj česa takega res ne bi pričakovali.

In za kaj gre? Medtem ko je Marko kolesaril, ga je napadel domačin s skuterjem - hotel ga je zbiti s kolesa!

"Namerno ne bom povedal kraja, a to, kar se je zgodilo, ni bilo prvič, je pa enako grozljivo kot vsakič, ko kolesariš ob hrvaški obali. Starejši gospod s skuterjem je dvakrat agresivno zapeljal vame. Želel me je zrušiti." Kljub temu je Marko ostal miren in ga je vprašal, v čem je težava. Možakar je odgovoril, da je težava v kolesarjih, ki ustvarjajo gnečo.

Vprašal ga je, ali je normalen in mi rekel, da ima dva otroka. "Gospod je zapeljal pred mene in začel kričati. Tudi meni je dvignilo dekl in kričal sem nazaj, nato pa se je name spravil fizično. Imam kar dobro samokontrolo, da me neki starejši gospod grdo fizično napade in mu ne dam lekcije, čeprav bi si zaslužil, kot rečemo na Štajerskem, dve konkretni okrog kepe." Dodal je, da je nedopustno ogrožati nekoga, ki ti gre na živce.

Gospod ga je ustavil pred polnim lokalom, da je imel moč. Marko je še rekel, da je vozil ob robu, po desni strani. Tistim, ki jim gredo kolesarji na živce, pa sporoča, naj imajo v mislih dejstvo, da so tudi kolesarji sinovi, očetje, mame, bratje in sestre.