Uf, Metka Albreht še nikoli ni bila tako vroča, dvodelne rdeče kopalke poudarijo samo najboljše!

Uf, Metka Albreht še nikoli ni bila tako vroča, dvodelne rdeče kopalke poudarijo samo najboljše! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
27. 7. 2021

Poletje je vsekakor njen letni čas, se vam ne zdi?

Takrat postavna stilistka in nekdanja misica Metka Albreht skoči v kopalke in se prepušča morskim užitkom. Nikoli ni skrivala dejstva, da je ljubiteljica morja in sonca, zato se vsako leto znova razveseli počitnic, ki jih z najbližjimi preživi v kakšnem obmorskem kraju.

V tej sezoni smo Metko že večkrat občudovali v raznih modelih kopalk - nosila je črne mini bikinke, enodelne rdeče športne kopalke, tokrat pa se je pred objektiv postavila v dvodelnih kopalkah. Tudi te ji pristojijo kot ulite, še posebej lepo se ji poda rdeča barva, ki dodatno poudari njeno lepo in zagorelo polt ter izklesano postavo.

"Ne vem zakaj. Sam letos sem pa s takšno otožnostjo zapuščala Vis. Te počitnice. Želela bi si, da nikoli ne minejo. Tko je lušno, ko skrbiš samo kaj se bomo igrali, kaj lepega doživeli in kaj dobrega jedli… Rada sem z mojimi. Varno in stabilno se počitim. Ljubljeno in posebno… Ja nč, pa gremo pogledat kaj je v Ljubljani novega," je Metka zapisala ob prizoru, s katerim se je poslovila od morja.

Prepričani smo, da bo to poletje še kdaj skočila do obale in si privoščila poletne "podaljške." Zdaj se je že vrnila v svojo dnevno rutino, polna nove energije in delovnega elana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)