Uf, naša poslanka je v tem ultra kratkem krilu videti fantastično, za njo se je zagotovo marsikdo ozrl

Uf, naša poslanka je v tem ultra kratkem krilu videti fantastično, za njo se je zagotovo marsikdo ozrl (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2022

Vajeni smo je v precej drugačnih outfitih, ko sedi v poslanskih klopeh. Ti so vedno elegantni in prava paša za oči.

A ko pride poletje in čas dopustov, je dovoljeno precej več sproščenosti. Mladostna Eva Irgl to dobro ve, tako da si v svojem prostem času privošči tudi malce iskrivnosti. Svojim sledilcem je pokazala, kakšen stajling je izbrala za počitniško pohajkovanje, z njim pa je v trenutku navdušila številne.

Mirjam Poterbin v tej roza obleki obračala vse glave in poglejte, kdo jo objema

Oblekla je črno mini krilo, ki ga je kombinirala z ozko majčko brez rokavov, prav tako v črni barvi. Da bi malce "razbila" resno črnino, si je kot modni dodatek omislila torbico v živo zeleni barvi in razkuštrano pričesko. Sama je prizor komentirala z besedami: "Poletni rock ‘n’ roll …" in navdušila svoje sledilce.

Eva Irgl je med tistimi damami, ki celo leto skrbijo za svojo dobro formo. Redno telovadi in pazi na prehrano, to pa se ji še kako obrestuje. Zaveda se, kaj je potrebno narediti za dobro počutje in se tega tudi poslužuje. No, posledica je odličen videz in mladostna postava.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)