Uf, noge Zale Djuric so v teh hlačah neskončno dolge, sama pa je videti fantastično!

Uf, noge Zale Djuric so v teh hlačah neskončno dolge, sama pa je videti fantastično! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 11. 2021

Slavna hčerka uspešnega igralskega para, Tanje Ribič in Branka Đurića, ima svojo kariero.

Poleg tega pa je Zala Djuric prava modna ozaveščenka, ki z vsakim pojavljanjem v javnosti vedno znova požanje navdušenje s svojimi stajlingi in odličnim okusom.

Dnevna soba Helene Blagne je prava paša za oči, marsikdo je ostal brez sape

Zdaj je v Instagram zgodbi pokazala, da so jesenska oblačila lahko še kako atraktivna, ter da so tudi svetle barve v tem letnem času še kako dobrodošle. Odločila se je namreč za elegantne hlače, ki so krojene rahlo na zvon ter eleganten beli puli.

V teh hlačah so njene noge videti vitke in dolge, njena podoba pa preprosto očara. Ker so oblačila svetla, je izbrala malce močnejši odtenek rdeče šminke, ki lepo poudari kontrast. Svoje goste lase, ki so zdaj že precej daljši, je spela v visok in eleganten čop, kar dodatno izpostavi njeno gracioznost.

Zala uživa v delu pred kamerami in njen igralski talent je nesporen. Zagotovo jo bomo imeli priložnost občudovati na malih in velikih zaslonih, saj tej lepotici dela ne bo zmanjkalo.

Zala Djuric