Uf, po ločitvi od soproga je Eva, hčerka Karla Erjavca, videti fantastično, samo poglejte jo v kopalkah

Uf, po ločitvi od soproga je Eva, hčerka Karla Erjavca, videti fantastično, samo poglejte jo v kopalkah (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
9. 9. 2021

To poletje je odmevala ločitev postavne hčerke našega politika Karla Erjavca, Eve, in poslovneža Andreja Marčiča, s katerim imata otroka.

Zakon naj bi se - kot je poročalo več slovenskih medijev - končal le nekaj mesecev po rojstvu otroka. Slovenske novice so poročale, da je bilo v ločitveni vojni kar nenekaj nejevolje in da naj bi Eva po pol leta zakona pričakovala dve stanovanji, hišo in nekaj tisoč evrov mesečno.

No, svoje bo verjetno reklo še sodišče, a Eva medtem nadaljuje s svojim življenjem. Na družbenih omrežjih velja za pravo vplivnico, saj ima veliko sledilcev, na svojem profilu na Instagramu pa redno objavlja čudovite in zapeljive fotografije, na katerih pokaže resnično zavidanja vredno postavo.

26-letna Eva sicer kot asistentka predava na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kot je razvidno s fotografij, pa izredno lepo skrbi za svoj odličen videz. To je še posebej razvidno s slike, na kateri je v kopalkah in je videti kot pravi fotomodel. S to objavo je požela številne všečke in navdušenje svojih sledilcev, ki komaj čakajo še kakšnen lep prizor, s katerim jih bo Eva brez dvoma razveseljevala še naprej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Erjavec (@erjaveceva)