Uf, res je carica! TEJ slovenski voditeljici je uspelo izgubiti kar 20 kilogramov, zdaj ima izklesano postavo!

Uf, res je carica! TEJ slovenski voditeljici je uspelo izgubiti kar 20 kilogramov, zdaj ima izklesano postavo! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2022

Tisti, ki nimajo težav z odvečnimi kilogrami, ne vedo, kako težko je doseči zaželjeno težo.

Naša voditeljica Tanja Kocman je med tistimi damami, ki zdaj ne skriva zadovoljstva nad svojim telesom. Uspelo ji je izgubiti kar 20 kilogramov in zdaj je njena postava res lepa. Kot je zaupala v pogovoru za Metropolitan.si, se je za hujšanje odločila za to, ker preprosto ni bila več srečna.

"Nekateri, ki me spremljajo, so mi očitali, da sem prej lagala, ko sem govorila, da sem se dobro počutila v svoji koži z več kilogrami - a ni res. Sama sem vedno imela nihanja, ko je prišlo do samopodobe. In verjamem, da je to boj, ki ga bom bila kar do konca svojega obstoja.

Moja odločitev za drugačen način življenja ni izvirala samo iz želje po izgubi kilogramov, temveč iz tega, da sem si zaželela bolj aktivne dni, več dogajanja, več kvalitete in raznolikosti. Ljudje se zelo hitro zapustimo, ko pademo v nek vzorec in posledično se to ne pozna samo na telesu, temveč tudi na psihi. In meni je bila prioriteta, da poskrbim za slednje."

vir: Metropolitan.si

Dodaja še, da se zdaj drži svojih novih navad in da je ponosna nase - prvič se je lotila hujšanja zdravo in brez pritiska nad sabo. Predvsem pa zaradi tega, ker si je želela spremembe in ne samo manjše zadnjice. Na njenem Instagram profilu redno objavlja fotografije in zdaj je tudi ponosno pokazala, kako je videti s precej kilogrami manj. Bravo, Tanja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)