Uf, res je hitra in drzna! Poglejte si, kakšnega jeklenega konjička vozi Hajdi Korošec, ostali boste brez besed

Uf, res je hitra in drzna! Poglejte si, kakšnega jeklenega konjička vozi Hajdi Korošec, ostali boste brez besed (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
17. 5. 2021

Nekdanja otroška pevska zvezdnica je danes uspešna podjetnica, ki dobro ve, kaj hoče.

Hajdi Korošec Jazbinšek življenje uživa v krogu svoje družine, soproga Urbana in dveh nadobudnih sinčkov. Skupaj potujejo po svetu in ob tem nadvse uživajo.

Hajdi ima tudi zavidanja vredno poslovno kariero - po tem, ko je zaključila s pevskimi nastopi, je delala v bančništvu. V banki je tudi spoznala svojega partnerja, s katerim sta skupaj ustvarila ljubezensko pravljico. Nato pa je stopila na pot podjetništva in odprla otroško trgovino z izbranimi in lepimi izdelki za najmlajše.

Zato ni nič čudnega, da žanje zanimanje s svojim življenjskim slogom. Postala je prava spletna vplivnica, ki na družbenih omrežjih objavlja utrinke iz svojega vsakdanja ter z družinskih popotovanj.

Že pred časom je veliko pozornosti požela fotografija, na kateri je pokazala lepega jeklenega konjička. Izkazalo se je, da je Hajdi ljubiteljica športnih avtomobilov. Sama vozi smarta, ki je predelan - je hitrejši in močnejši, njegov videz pa je zelo atraktiven. Odločila se je torej za elegantnega za dvoseda, ki ji je res pisan na kožo, s soprogom pa imata še hondo CRX.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo