Uf, res je huda: POP TV-jeva voditeljica ogrevala ozračje v zapeljivi pozi in prozorni tančici, samo poglejte jo!

Uf, res je huda: POP TV-jeva voditeljica ogrevala ozračje v zapeljivi pozi in prozorni tančici, samo poglejte jo! (foto: Anže Krže) Anže Krže
28. 7. 2021

Zase zagotovo zna izbrati kose, ki poudarijo njeno vitko postavo.

Tara Zupančič, slovenska televizijska voditeljica, manekenka, oblikovalka, ki smo jo spoznali tudi kot voditeljico priljubljenega šova Zvezde plešejo, slovi po svojem izbranem modnem okusu.

Sicer je zaprisežena ljubiteljica večnega jeansa, ki ga zna uspešno kombinirati z elegantnimi oblačili, a tokrat je presenetila s čudovito, belo prosojno tančico oziroma za obleko za na  plažo , ki ji pristoji kot ulita.

Je kot nalašč za vroče poletne dneve na plaži, Tara pa je pod njo nosila bele bikinke in v zapeljivi pozi, v kateri se je postavila pred objektiv, dodobra dvignila pritisk svojim oboževalcem in sledilcem.

Ob slikah, ki jih je objavila na družbenem omrežju, je zapisala zgolj verz iz znane pesmi Olivera Dragojevića. Prizori so nastali nekje ob morju, kamor je Tara malce pobegnila pred mestno vročino. Razkrila je še, da se mudi v Punatu in brez dvoma je ob tem zelo uživala. Prepričani smo, da nas bo to poletje še večkrat razveselila s čudovitimi prizori, na katerih bo prav ona v glavni vlogi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)