Uf, res je vroča: pevka Alya v belih bikinkah je prizor, ki ga ne gre zamuditi, samo poglejte, kako seksi je

Uf, res je vroča: pevka Alya v belih bikinkah je prizor, ki ga ne gre zamuditi, samo poglejte, kako seksi je (foto: Aleš Erjavec) Aleš Erjavec
10. 8. 2021

Energična pevka si je vzela malce "morskega" oddiha, ki ga je še kako potrebovala, da si napolni baterije.

Alya je oseba, ki jo poznamo po odličnem glasu in energiji, ki jo predaja svojim poslušalcem. Njeni nastopi so profesionalni in intenzivni, marsikdo se ob njenih ritmih še kako rad zavrti.

No, pride pa tudi čas, da si sama mora napolniti baterije - rada se poda ob morje, kjer se naužije sončnih žarkov in morskega zraka. "Res je nazaj sem v Dalmaciji… koncert v Ljutomeru (Prleški dnevi) je žal odpovedan zaradi zapletov (Covid)… Zelo sem žalostna, moram priznat, veselila sem se vas, ampak nimamo kaj.. Next stop📍14.8 RADENCI (Casino As)❤️ P.s.Če se bomo česa naučili v tem obdobju je to definitivno-strpnosti, no upam;) Love u," je zapisala in se fotografirala v belih bikinkah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYA [Official Site] 🔹 (@alyamusic)

Jasno je, da je prizor požel veliko zanimanja in navdušenja, saj je njena postava brezhibna in brez kančka maščobe. Na spodnji sliki je tako sproščena in nasmejana, da je prava paša za oči - eden od sledilcev je celo zapisal, da ga spominja na princesko v belem. No, s tem se lahko strinjamo, saj je resnično videti kot prava princeska - in še nadvse seksi je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYA [Official Site] 🔹 (@alyamusic)